Gl. Nøglegård Støtter Brysterne hele weekenden 6.-8. okt. !

Kom med hele familien og se konkurrencer med dejlige heste og tag gerne hunden med, da vi også har Agility.

Kan du ikke komme forbi – men gerne vil støtte aktiviteten – kan du sende et bidrag på MobilePay på 4017 3893 som også kan bruges til betaling ved køb i vores boder.

Nøglegård åbner nu for 5. år i træk dørene for et hyggeligt stævne i en god sags tjeneste. I forbindelse med Lyserød lørdag d. 7 oktober holder Gl. Nøglegård stævne og andre aktiviteter hele weekenden 6.-8. oktober. Hele overskuddet går til ”Støt Brysterne”. De to foregående år har vi indsamlet henholdsvis 19.000 og 34.000 kr. Og det vil vi gerne overgå i år, så send et bidrag på MobilePay 4017 3893 (Finn Holm Pedersen). Alle beløb – store som små – modtages med kyshånd.

 

Denne dag gælder det ikke om at vinde – men bare at være med.

Der vil være klasser for alle aldersgrupper, niveauer og discipliner. Der er endda hunde-agility klasser, så selv de mindre firbenede venner kan være med!

Du kan finde flere oplysninger om aktiviteten og stævnet på dette link – bl.a. startlister for de enkelte klasser.

 

Kom og besøg alle vores spændende boder!

Der vil ikke blot være ridestævner, men også masser at ting at kigge på og opleve. F.eks. kan du shoppe til både rytter, hest og hund i de mange lækre boder. Og vil du shoppe brugt rideudstyr, som er blevet doneret til dagen, så er det her du kan gøre et godt kup. Og alt går til kampen mod brystkræft.

 

Der vil naturligvis være god forplejning hele weekenden.

Efter en lang dag med shopping, ridning eller mindst lige så vigtig opbakning fra sidelinjen, vil man naturligvis blive sulten. Det vil derfor også være muligt at få stillet den lille sult i Gl. Nøglegårds egen bod med kage, kaffe, snacks osv. Har man lyst til noget med mere fylde, er der også mulighed for dette, da vi har arrangeret af der kommer en mad bod udefra, og sælger lækker mad ligesom man kan købe diverse former for drikkevarer.

 

Arrangementet laves i samarbejde mellem:

Stutteri Gl. Nøglegård, Gl. nøglegårdsvej 33, 3540 lynge
&
Holmegårdens Rideklub, Vassingerødvej 93, 3540 Lynge

 

Disse firmaer har sponseret vores arrangement:

 

Hestepension med super faciliteter

På Gl. Nøglegaard finder du store luftige stalde med dejlige bokse, udendørs dressur- og springbane samt en ny stor lys ridehal.

Hestene er ude hver dag med mindre vejret er urimeligt dårligt, så de kan få brugt deres muskulatur og have social omgang med andre heste.

 

Læs mere

Hele overskuddet fra aktiviteterne går til ”STØT BRYSTERNE”

 

 

Gl. Nøglegaard • v/Christina Kolter • Gl. Nøgelgårdsvej 33 • 3540 Lynge • Tlf: 22 36 46 69